De bioscopen zijn gelukkig weer opengegaan. Zo kan ik deze serie dus gelukkig weer het leven in blazen. Echter is er wel een klein dingetje veranderd. Het wordt een YouTube/blog serie. Gewoon een kleine bonus serie waar je low-key naar kan kijken/lezen. Om goed af te trappen beginnen we deze week met The Conjuring 3 the devil made me do it.

Video

Persoonlijk ben ik een liefhebber van Horror en Thrillers. Alleen laten we eerlijk zijn. Vaak zijn het niet de beste films. Echter had ik dit probleem niet bij The Conjuring 3. De film heeft verschillende verhaallijnen waardoor het echt een verhaal in zijn geheel wordt. Erg prettig om naar te kijken. Dit mis ik vaak bij een horror film. Echt een verhaallijn. Het kijkt lekker weg en je hebt niet achteraf dat je denkt waarom keek ik dit eigenlijk en waarom gebeurde dit.


Pas achteraf heb ik door het maken van mijn review video een docu gevonden over de filmserie. Super interessant om te zien. Ik wist persoonlijk voor dat ik naar de film ging niet dat er zoveel films onder deze filmserie vallen. Mooi om te zien dat de films echt een band hebben qua acteurs, crew en verhaallijnen. Zeker een aanrader om te checken na mijn video uiteraard 😉 Ik geef deze film in ieder geval echt een 7.7. Waarom? Dan moet je toch echt de video en/of film kijken!

Docu The Conjuring Universe

Zie hier de vorige Monday movie times

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.