Echt hard op lachen doe ik nooit bij een film. Toch is het voor het eerst in mijn leven weer eens gebeurd. Ik ging door the suicide squad 1 met een slecht gevoel naar deze film, maar dat bleek dus helemaal niet nodig te zijn. Wat een top film is dit zeg. Nog nooit heb ik met zoveel mensen ter gelijker tijd in de zaal plat gelegen.

Ik ben helemaal niet zo fan van superhelden/slechteriken films, maar ik heb zo genoten van deze film. Zo zie je maar weer eens. Soms moet je juist naar het onbekende om extra te kunnen genieten.

De nieuwste films thuis kijken? Probeer dan hier Amazon Prime 30 gratis uit. https://www.amazon.nl/probeerprime?tag=fabiangijze-21 * Dit is een partnerlink, dus je steunt mij er ook mee 🙂 Bevalt het, dan kost het €2,99 per maand

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.