Op het gebied van reizen mag ik dit jaar weer niet klagen. In de zomervakantie begon ik met werken bij Talpa, dus toen koos ik er even voor om niet op vakantie te gaan. Ik was toch al in mei in Marokko geweest. Toch begon het reizen weer enorm te kriebelen. Nou had ik mijn vakantie dagen nog staan, dus ik besloot weer te boeken. Zeker weer niet voor een plaatsje in Spanje, maar dit keer werd het Noorwegen. Namelijk het plaatsje Oslo. Waarom dit keer Oslo? Geen flauw idee, maar waarom ook niet.

Qua reizen boeken ben ik altijd een aparte. Ik zoek een paar mooie plekken uit en vraag dan meestal waar de meeste mensen heen zullen gaan. Dan ga ik uiteindelijk naar de plek waar de minste mensen heel zouden gaan. Nou heb ik het dit keer wat anders gedaan. Ik moest weer eens met KLM vliegen om mijn punten te bewaren. Zo werd er dus even op de site gezocht naar leuke plekken voor een zacht vliegprijsje. Natuurlijk komen er dan allerlei standaard locaties uit, maar daar was toen ineens Oslo. Ja hoor, ik was weer verkocht. Dan mag ik wel helemaal niks weten van Noorwegen of Oslo, maar ik hoor het in ieder geval niet vaak voor bij komen en de beelden wat ik er van zag waren wel altijd enorm mooi.

Ik beschik in ieder geval voor 5 dagen een appartement in Oslo en zie daar eigenlijk wel wat ik allemaal ga doen. Gewoon lekker rondjes lopen en eens kijken wat ik allemaal tegen gaat komen. Nou ben ik natuurlijk wel benieuwd of jij misschien al enige ervaring heb met Oslo. Mocht er iets zijn wat ik echt niet mag mis lopen, dan hoor ik dat heel graag van je. Dan ga ik mijn best doen om het ook echt niet te missen.

Uiteraard heb ik gekeken naar wifi, dus mijn blog gaat gewoon lekker door. Nu ga ik weer lekker alleen, dus ben ook niemand tot last. Ja, misschien mij lezers met het spammen van hoe leuk het daar wel niet is ūüėČ

Dus vertel, wat mag ik echt niet missen in Oslo?

Fabian van der Gijze

Volg mijn Oslo avontuur ook via Instagram Facebook en Twitter 

2 gedachten over “Tijd voor een tripje naar Oslo

  1. Ik weet wel dat er 2 hele mooie locaties zijn, waar ik zelf ook heen zou willen ooit. Te benoemen het Vigelandsparken en lopen langs de rivier Akerselva. En een rondvaartboot nemen langs de eilanden van Oslofjord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.