De tweede titel van mijn blog is ‘’Hoe mijn leven is verlopen en hoe hij nu verloopt’’. Dat was de aller eerste zin die ik op mijn site plaatste. Dit deed ik expres. Die zin is stiekem heel speciaal voor mij. Ik vind het heel mooi om naar mijn verleden te kijken en wat voor effecten dat nu op mijn leven heeft. Het is gewoon een feit dat het als een rode draad altijd door mijn leven zal lopen. Soms negatief, maar gelukkig ook vaak positief. Nou zetten ik voor het schrijven mijn mooie liedjes lijst op en stak ik twee kaarsjes aan. De lach volgde van zelf. Ja, de perfecte moment om even stil te staan bij mijn leven. Hoe gaat het nou eigenlijk echt met mij.

Misschien is het heel gek in jouw ogen, maar ik sta altijd graag even stil bij hoe ik mij voel. Gewoon even echt heel diep en real naar je zelf kijken. Ik schreef laatst over vorige blog. Daar beledigde ik mijn en jouw fake smile. Momenteel is er bij mij vaak een brede glimlach te zien. Gelukkig is dat zeker niet mijn best fake smile. Nee, deze is zo echt als die maar kan. Ik voel mij momenteel echt heel goed. Het gaat volgens mij ook echt goed met mij.

Nou heb je in mijn vorige blog wel twee goede redden hiervoor kunnen lezen. Ik mag mee helpen in ene tv programma en ik ga naar Thailand. Alleen er is zo veel meer wat mij gelukkig maak. Zo ben ik bijvoorbeeld door naar mijn laatste MBO 4 jaartje, dus weer een jaartje dichter bij het volgen van mijn tv/acteer droom. Daar kijk ik echt naar uit. Nou hoop ik gelijk een leuke studie te kunnen gaan volgen, maar anders wordt het een jaar knallen met tv/film klussen. Hoe dan ook wordt het na mijn MBO echt top. Dat weet ik zeker.

Het volgende blijdschapspuntje is voor jouw misschien wel een beetje raar. Momenteel maakt Twitter en andere sociale media platformen mij heel blij. Er zijn bepaalde mensen waardoor die lach op mijn gezicht wordt getoverd. Denk dat ze zelf wel een beetje weten wie ik bedoel. Mijn moeder staat in ieder geval altijd gek op te kijken als ik met een brede glimlach weer op mijn telefoon kijk. Ze snapt het volgens mij nooit helemaal, maar stiekem vind ze het wel leuk om te zien. Vriendschappen is voor mij een heel belangrijk, maar daar ook ene moeilijk puntje. Ik ben echt heel select in de mensen die ik echt bij mij toe laat. Ik kan dan vaak wel met iedereen opschieten, maar dat is toch weer anders. Tja, misschien laat ik het te weinig merken, maar ja hun maken wel een belangrijke deel uit van mijn lach. De ene natuurlijk net ietsjes meer dan de ander.

Gek genoeg krijg ik de laatste tijd ook veel waardering. Mensen waar ik veel gesprekken mee voer en ook mensen die bijvoorbeeld mijn blog posten over mijn moeder hebben gelezen. Door het laatste puntje krijg ik haast nog een fan club 😉 Ik hoef zeker geen waardering voor wat ik doe. Dit doe ik gewoon graag. Als je alles weg zou halen, dan krijg je dit gewoon bij mij te zien. Ik vind het heerlijk om een mooi persoonlijk stukje te schrijven. Ik wil mij zelf laten janken en nog vele met mij. Mij zal je dan ook altijd eerlijk horen zeggen als ik een traantje weg moet pinken. Daar ben ik niet te mannelijk voor. Persoonlijk vind ik het bij een ander ook altijd mooi om te zien en van te horen. Niks kan op tegen pure emoties. Dat is gewoon het mooiste wat er is.

Mijn moeder maakt mij sowieso de laatste tijd enorm blij. Nee, daar hoef ze zelf helemaal niks voor te doen. Dat ze er is, is al genoeg. Ik pest haar de laatste tijd veel te vaak. Vraag mij niet waar dat de laatste tijd vandaan komt, maar het is gewoon een rare manier om te zeggen dat ik heel veel van haar hou. Gelukkig moet ze er stiekem zelf ook wel om lachen. Ook al zegt ze vaak van niet. Ja, we moet wat hé nu we echt alleen samen wonen. Heerlijk dat kibbelen tegen elkaar. Net het mannetje en vrouwtje. Misschien moet ik inderdaad wat minder pesten, maar ik wordt er in ieder geval heel erg gelukkig van. Sorry mamma xxx

Nou lult mijn moeder voor 10 personen hoor, maar toch ben ik wel blij met de rust die terug is gekomen. Je merkt echt het verschil nu we alleen nog samen zijn overgebleven. Ik hou en haat de drukte en rommelige dingen om mij heen. Af en toe moet ik gewoon even een plekje voor mij zelf hebben. Even een plekje waar het extreem rustig is en niemand mij kan storten. Thuis is nu echt zo’n mooi plekje voor mij. Bovendien trek ik mij nu ook weer meer me zelf terug in mijn kamer en in mijn muziek kamertje. Kaarsjes aan en gaan met die banaan. Voor een druktemaker en chaoot is dat echt heel fijn.

Als ik echt een min puntje zou moeten op noemen is het alleen zijn. Nou ben ik officieel niet eens een jaar single hoor, dus ik mag zeker niet klagen. Alleen ik heb heel graag een lief. Gewoon iemand waar je alles mee kan delen. Dat zou echt het enigste min puntje zijn, maar dat komt van zelf wel weer goed. (hoop ik) Het zit mij nu in ieder geval nog niet in de weg. Mijn oma heeft er volgens mij iets meer last van. Die probeerde mij laats aan alle kandidaten te koppelen. Ook al waren ze bezet. Top zo’n oma.

Hopelijk gaat het met jou net zo goed als met mij. Anders komt dat zeker vanzelf wel weer goed, kijk maar naar mijn verleden en hoe het nu gaat. Er zullen altijd top momenten komen 😉

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

4 gedachten over “Tja, hoe voel ik mij eigenlijk momenteel

  1. Heerlijk positief stukje, leest lekker en vrolijk weg op de zondagochtend 🙂 Ik ben ook wel graag op mezelf. Ik luister graag naar muziek, schrijf en bekijk de vriendschappen die wel nog om mij geven. Ik heb kortgeleden geleerd dat ik misschien toch bepaalde vriendschappen moet laten varen. Dat zal lastig zijn, maar op deze manier houdt het voor mij ook op. Dat je alleen zijn soms niet fijn vind heb ik ook. Ik zou ook weleens iemand willen hebben die zoveel om me geeft dat hij ik houd van je tegen me zegt. Ik ben niet zoekende, maar als dat ooit op mijn pad mag komen, dan sta ik daar zeker voor open 🙂 Mooi stukje Fabian 🙂

    1. Ja, is het zo goed te zien 😉 Nee, had zelf ook al een beetje door dat ik het overal aan het uitstralen was. Gelukkig is je scriptie helemaal afgekomen. Hopelijk krijg je een hele hoog cijfer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.