top 40

De top 40 van week 26 is alweer voorbij. De top 40 week 27 bracht weer vier nieuwe nummers met zich mee. Helaas zijn er nog geen nummers verdwenen die er al heel lang in stonden. Toch ben ik blij met de nieuwe top 40 week 27 lijst. Deze week stond ik zelf heel erg verbaast te kijken. Er is deze week namelijk een nieuwe binnenkomer die ik niet had aan zien komen. Veel plezier met lezen en vooral met luisteren.

Laat ik deze week weer eens met de beste binnenkomers beginnen. Deze week kwam de beste binnenkomer op plek negenentwintig binnen. Dit lukte Timeflies met hun nieuwe nummer genaamd Once in a while. Op het moment van schrijven is het nu tien over vier in de ochtend. Ik kan je vertellen dat dit nummer echt heel fijn is om nu aan te horen. De muziek vind ik echt lekker klinken en je kan er echt lekker op mee swingen. De tekst ben ik niet echt wild van, maar in combinatie met de muziek. Ben ik echt dik te vrede. Voor mijn top 5 is het net niet goed genoeg, maar ik vind het echt een toppertje. Zeker een aanrader om te beluisteren

Drie plekken daaronder kwam weer een bekende binnen van de top 40 en een bekende voor Nederland. Het lukte Tiësto dit keer met john legend de lijst te bestormen met het nummer Summer Nights. Misschien heb je wel iets mee gekregen van het weer in de nacht, maar zo’n zomerse nacht is het momenteel niet. Stiekem hoopte ik door dit nummer die warme zomer gevoel wel te krijgen. Helaas werd het niet warmer door het beluisteren van Summer Nights. Zoals vaker gezegd hou ik ook niet zo van al die dj liedjes. Geef mij maar liever Summer Nights van de film Grease. Daar maak je mij veel blijer mee, maar smaken verschillen

Toen ik de nieuwe nummer vierendertig hoorde kreeg ik dit warme gevoel wel meer. Feel the love van Janieck begind namelijk met een gitaar en die blijf je de rest van het nummer horen. Daar maak je mij echt blij mee. Gewoon lekkere muziek op de achtergrond en het heldere geluid van een gitaar. Misschien klinkt het daarom wel als een makkelijk liedje, maar zou het anders moeten? Ik vind van niet. Ook dit liedje is een aanrader om te luisteren. Kan jij de gitaar blijven volgen

Plek negenendertig was voor mij een positieve verassing. Waarschijnlijk komt het ook door haar concert, maar YouTuber en blogster Teske kwam samen met mr. Polska  binnen met hun liedje samen. Het liedje had ik al een hele lange tijd geleden al gehoord. De eerste keer dat ik hem beluisterde vond ik hem niet zo heel goed, maar de laatste tijd beluister ik hem met plezier. Doordat dit liedje al één tijdje bestaat had ik hem echt niet verwacht in deze top 40

Mijn top vijf blijft deze week gewoon lekker het zelfde

 1. I hate u, i love u
 2. No money
 3. Sex
 4. Don’t let me down
 5. If it ain’t love

Up&Up is gelukkig niet meer in de top 40 week 27 lijst te vinden, dus ik moet weer gaan schuiven in de slechte vijf. Alles schuift één plekje om hoog en op nummer vijf komt deze week Too good. De covers zijn leuk maar de originelen versie niet

 1. Boom
 2. Panda
 3. One night stand
 4. This one’s for you
 5. Too good

Laat zeker jouw mening horen over de top 40 week 27 en wie weet ie je jouw reactie volgende week hier terug. Ben benieuwd wat je van de nieuwe veranderingen vind. Nog een fijn wekend 🙂

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

4 gedachten over “Top 40 week 27 2016

 1. Yeah! De top-40 van deze week, ik zat er al op te wachten en ik dacht dat ik een reactie geplaatst had.. Maar waarschijnlijk vergeten de publiceren,, oeps. Blond? Ik wilde namelijk heel graag mijn favoriet van deze week met je delen! Dat is namelijke het zomernummer van Alvaro Soler – Sofia, krijg spontaan de zomer in mijn bol!
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Entertainment | Filmrecensie: Finding DoryMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.