Het is weer zaterdag en dat betekend natuurlijk dat er gisteren weer een nieuwe top 40 online kwam te staan. De top 40 week 29 vind ik echt een toppertje. Alleen maar nummers waar je vrolijk van wordt. Vooral swingende nummers deze week. Lees, maar luister vooral waarom ik deze week echt een topper vind.

Perfect Strangers Plek 36

Dit was de eerste nummer die ik kreeg te horen van de nieuwe top 40 week 29. Mijn verwachtingen werden gelijk gewekt. Op het begin is het vrij rustig qua muziek. Gelijk zie ik al een mooie avond voor me waar je niks hoef te doen, maar gewoon lekker kan relaxen. Het refrein is iets meer up tempo en ze zingen iets harder. Ik vind het echt een aanrader om te luisteren. Ik ga hem denk ik het meest luisteren als ik in de avond aan het bloggen ben. Volgens mij is perfect strangers  daar echt perfect voor

Final song plek 32

Op het begin hoor je eigenlijk geen muziek, maar alleen zang. Gelukkig kan ze goed zingen of iemand heel goed bewerken. Door het gebrek aan muziek kan je goed horen dat het echt heel mooi klinkt. Ben stiekem wel benieuwd hoe ze dit gaat doen bij live optredens. Zingem zonder muziek is echt heel gewaagd. Tijdens het zingen komt er in eens zachten tikken bij. Je hoort de opbouwing richting het refrein en dan komt al het muziek in eens op je af. Wederom weer een lekker nummertje. Ik heb hem zelf bij mijn hardloop (road to) afspeel lijst gezet. Ik verwacht er echt heel lekker op te kunnen rennen. Nou nog hopen dat het bij rennen blijf en niet in eens dansen 😉

Summer on you plek 27

Dit nummer heeft qua muziek gelijk al up tempo. Wederom niet heel veel muziek, maar wel meer dan de andere binnenkomers. Ook bij dit nummer word ik vrolijk gemaakt. Tijdens het refrein komt er een nieuw instrument bij. Als ik dan mijn ogen dicht zou doen ben ik zo op vakantie. Wat ben ik er dol op. Het klinkt super vrolijk en tropische.

If it ain’t love, Speeding cars, Faden zijn de afvallers van deze week. Wat baal ik dat If it ain’t love er uit is. Ook al zo snel. Helaas is het niet anders. De rest vond ik niet zo heel erg. Zelf vond ik het ook wel tijd worden.

Mijn top 5 lievelings liedjes gaat dus veranderen. Nu ziet hij er als volgt uit

  1. I hate u, i love u
  2. No money
  3. Sex
  4. Don’t let me down
  5. Bailer

De slechtste vijf blijven ongewijzigd en blijf dus dit

  1. Boom
  2. Panda
  3. One night stand
  4. This one’s for you
  5. Too good

Deze week geen reactie in het zonnetje, maar alleen een mede blogger. Vorige week was ik namelijk iets vergeten. Blijkbaar was ik daar mijn top en slechtste vijf vergeten. Dankzij Tessa kwam ik hier pas gisteren achter, dus bij deze nogmaals bedankt 🙂

Het kan zijn dat er weer iets niet klopte. Heb vanavond mijn vinger gesneden met glas, dus typen was niet heel makkelijk. Hopelijk is het gewoon in één keer goed gegaan

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

4 gedachten over “Top 40 week 29

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.