Ondertussen weten de meeste mensen het wel. Het is weer zaterdag, dus tijd voor een nieuwe top 40 blog post. Vandaag zijn we alweer bij de  top 40 week 32. Over 20 weken zijn we alweer bij de laatste top 40 van dit jaar. Laat ik eerst maar de top 40 van week 32 beoordelen. De week die mij verbaasde. Voornamelijk dat er eindelijk een nieuwe nummer 1 is. Het is ook nog eens een binnenkomer van vorige week namelijk Cold water. Zelf heb ik hem deze week ook heel vaak gedraaid, dus ik ben er echt mee eens. Echt niks mis mee, maar wat bracht week 32 nog meer met zich mee?

Nou dat zou ik je eens laten zien. Één binnenkomer heeft mij namelijk heel blij gemaakt en verast. Er  is namelijk een Nederlandse singel van een bijzondere trio binnengekomen. Ali B & Brace & Kenny B hebben de handen in één geslagen. Ik hoor dit echt heel graag. Misschien een nieuwe band genaamd de drie B’s? Eindelijk mag ik dus een singel beoordelen waar ik alles kan verstaan. Zoals je al kan merken ben ik heel blij met deze singel. Ik luisterde vroeger echt heel vaak naar Brace en regelmatig naar Ali B. Eindelijk weer een singel van hun samen. Nu ook nog eens met Kenny B als versterking. Ik zeg top. Het is ook nog eens een mee zwing nummer. Helaas komen deze nummers niet meer zo hoog in de top 40 terecht. Let’s go kwam binnen op plek 36. Naar mijn mening iets te laag. De tekst klink goed en de muziek past er ook nog eens perfect bij. Naar mijn mening echt een aanrader.

Twee plekken onder Let’s go is de laagste binnenkomer van deze week te vinden. Op plek 38 is deze week the ocean van Mike Perry te vinden. Volgens mij is er een wedstrijd gaande wie er de beste zomer singel van 2016 kan maken, want dit is er weer zo’n eentje. Toen de muziek begon met spelen was ik eigenlijk al fan. Er kon nog maar weinig fout gaan. Gelukkig ging er ook niks fout. Mijn eerste gevoel zat gelijk goed. Het is weer zo’n lekker zomers nummertje die ik straks zeker op Gran Canaria moet draaien. Hopelijk kan ik mij dan wel beter beheersen, want ik zit weer te dansen hoor. Ik word nog eens partyganger door het schrijven van deze blog serie. Dit soort nummers luister ik persoonlijk voor de muziek en die is echt heerlijk zomers. Sinds Vrijdag heb ik eindelijk echt vakantie, dus hij kwam echt op het juiste moment. Wederom weer een aanrader.

Oké, wat is nou een top 40 blog post zonder dat ik over een nummer klaag. Wederom ben ik niet te vrede over de hoogste binnenkomer. Dit keer heet de hoogste binnenkomer Breathe. Seeb en Neev kwam hier mee op plaats 33. Ik vind het echt een basic liedje. Weer eentje voor op de stapel. Word er niet echt warm of koud van. Het is op zich wel een leuk liedje en daar blijft het wel bij. Normaal heb ik altijd wel meer te vertellen over een singel, maar over Breathe heb ik simpel gezegd niks te zeggen, dus dat doe ik veder ook niet meer. Ben benieuwd wat jij er van vind.

Deze week moet ik (eindelijk) mijn lijstjes aan passen. Sex stond in mijn top 5, maar is in week 32 nergens meer te vinden. In week 32 is eindelijk Panda er uitgeschopt, dus de slechtste vijf word ook aan gepast. Mijn lijstjes zien er nu als volgt uit.

top 5

  1. I hate u, i love u
  2. No money
  3. Don’t let me down
  4. Bailer
  5. Cold water

Slechtste 5

  1. One night stand
  2. This one’s for you
  3. Too good
  4. dont mind
  5. Breathe

Voor deze week was dit het alweer. Volgende week komt er als het goed is gewoon een nieuwe top 40. Als dit niet het geval is komt het, omdat ik op Gran Canaria zit. Vermeld het toch maar even voor de inbrekers. Ik ga alleen met mijn vriendin weg, dus onze huizen zijn nog bewoont. Laat zeker jou mening achter. Wat vond jij bijvoorbeeld van de nieuwe binnenkomers. Deel je mijn mening of ben je het echt niet met mij eens. Dat kan natuurlijk altijd. Wees zeker niet bang om het mij te laten weten.

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Eén gedachte over “ top 40 week 32 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.