Ik volgde al een tijdje het bedrijf Lost Stock. Het bedrijf had allemaal kleding van fabrieken overgekocht waar de merken niet meer voor wilde betalen. Dit deden ze om er voor te zorgen dat de werknemers toch hun geld kregen.

Ik vorig jaar 2 pakketen te bestellen om dit mooie doel te steunen en daarnaast kleding kan nooit kwaad. Vandaag open ik eindelijk na maanden wachten mijn pakketen. Wat krijg je uit 2 boxen, ter waarde van £93.00?

Mocht je 1 van de kledingstukken leuk vinden, stuur mij dan even een dm op Instagram. Dan kan je het altijd overnemen 🙂

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.