20 juni is het weer zo ver, Vaderdag. Zoals je misschien wel al weet ga ik al een lange tijd niet meer met mijn vader om. Dagen zoals Vaderdag wordt je daar met je neus weer opgedrukt. Echter kleef er deze dag ook schuldgevoel aan mij vast. Ik heb er zelf voor gekozen om 1 van mijn ouders niet meer te zien. Alleen er zijn genoeg mensen die deze keuze niet zelf hebben kunnen maken.

Ik voelde mij daar over schuldig, omdat ik als geen ander weet hoe het is om zo’n dag mee te maken zonder ouder. Alleen plekken zoals scholen merkte ik dat er totaal geen rekening werd gehouden. Daar werd altijd maar weer gezegd, dan maak je toch iets voor je moeder.

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.