Vroeger heb ik als kind veel mee gemaakt. Uiteindelijk kwam ik er samen met mijn moeder en zus alleen voor te staan. Dit leverde voor een situatie met weinig geld en echt elke euro moest worden omgedraaid.

De kleding die ik droeg was de oude kleding van vrienden en kennissen. Dat is voor mij ook later de reden geweest om nooit meer voor tweedehandse kleding te gaan. Gelukkig is mijn situatie nu zo positief verander. Zo ging ik van drie kleine stapels kleding naar twee kasten vol en design kleding ter waarde van €300 per stuk.

Zit hier een verhaal aan vast? Ja zeker. Veranderd dit mij als persoon? Nee! Ik besloot er een video over te maken. Zie hier mijn verhaal

Vergeet niet om hier mijn kanaal te bezoeken en om mij te steunen door (Gratis) te abonneren

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.