Het is eindelijk zo ver. Ik word vanaf 9:30 opgesloten en mag geen contact meer hebben met de buitenwereld voor een week. Ik kijk al heel lang uit naar deze opnames en sta echt ontzettend te popelen om te starten. Daarnaast ben ik echt heel erg benieuwd naar de ervaring en hoe het gaat bevallen om geen contact meer te hebben.

16-7-2017 ben ik weer even een dagje thuis.  Een dag later stap ik het vliegtuig op en vertrek ik naar Thailand. Ja, dat is ontzettend kort dag, maar hé ik ben nog lekker jong. Vanaf die dag ben ik op andere sociale media’s wel weer te vinden, maar van mijn blog neem ik even een maand afscheid. Vind het oprecht een beetje lastig, maar ik ben echt even toe aan een flinke vakantie.

Hopelijk tot ooit 🙂

Fabian van der Gijze

Eén gedachte over “ Vanaf nu komt er tot minimaal 7 augustus niks meer online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.