Met mij gaat het de laatste tijd echt super goed. Dit komt door mijn super leuke stageplaats, maar ook zeker door mijn blog. Er staan naar mijn mening echt hele leuke blogpost ideetjes op de planning waar ik nu nog niks ga over zeggen. Ben er druk mee bezig om het voor elkaar te krijgen en één onderdeel is al geregeld. Als alles geregeld is en het kan dan zien jullie het van zelf.

Qua winkels vind ik het heel belangrijk hoe ze gericht zijn op klanten. Ik zie mijn blog niet/nog niet echt als een bedrijfje. Ik vind het gewoon super leuk om te doen. De laatste tijd merk ik wel dat er een stijging is qua bezoekers en interactie met mijn lezers. Dat vind ik echt super leuk. Toch vind ik dat ik eigenlijk te weinig interactie met jou zoek. Dit wil ik vanaf nu wel meer gaan doen.

Zoals je aan de titel wel kan zien ga ik dat dit keer doen door middel van een vraag aan jou. Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat jouw mening is over mijn blog. Heb is iets wat fout is, niet duidelijk of vind je iets super irritant. Ook zou ik graag willen weten wat je juist heel goed vind. Ik ben druk bezig achter de schermen om verbeteringen te zoeken. Als ik tijd heb wil ik ook weer eens al mijn oude blogposten na lopen en verbeteren.

Voor vandaag laat ik het hier even bij. Ik ga mijn best doen om morgen ook een nieuwe blog online te zetten. Voor de mensen die dagelijks een blogpost willen kan ik nu helaas nog niet doen. Voorlopig loop ik 32 uur stage en 8 uur school. Dit wil ik later wel gaan regelen, maar dan moet ik echt de tijd nemen en voor uit werken, zodat ik altijd standaard 5 blogposten als reserve  klaar heb staan

Hopelijk komen er een hoop goede tips waar ik echt iets aan heb. Ik ga mijn best doen om ze ook werkelijk uit te voeren. Ben benieuwd naar jullie mening

Alvast bedankt,

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.