Precies een week geleden kwam mijn laatste blog post online. Dit vind ik persoonlijk heel gek om te zeggen. Normaal gesproken zit er maar 1 dag tussen en eerlijk gezegd weet ik nu ook niet waar ik moet beginnen. Ik ben namelijk van mening als je iets beloofd dat je het ook echt moet nakomen. Toch besloot ik er even tussenuit te knijpen. Nou eigenlijk besloot ik dit zelf niet echt. Mijn lichaam dwong mij er meer tot toe. Ik was gewoon even helemaal leeg.

Mijn stage periode eindigde op 25 januari. Hier baal ik echt van. Dit betekend dat ik weer gewoon netjes naar school moet. Aan de andere kant is dit misschien wel weer een voordeel. Dit betekend namelijk wel weer korte dagen. De dag na mijn afscheid was wel gelijk een hele leuke. Ik mocht namelijk weer naar Endemol. Dit keer niet voor GTST, maar voor nieuwe tijden. Er was alleen nog iets anders. Ik kwam daar namelijk niet als figurant, maar echt als edel figurant. Dit keer kwam ik er echt om te acteren. Wel ben ik heel blij dat ik goed ben met worden, want ik moest mijn tekst zelf verzinnen. Helaas kan ik er verder nog niks over zeggen, dus heb even drie maanden geduld ;). Achteraf viel ik ook in als figurant. Iemand was niet komen opdagen. Sorry, maar dan ben je echt in mijn ogen een lul die nooit meer gevraagd mag worden. Hierdoor kon ik gelukkig wel nog even wat langer blijven.

Tijdens de heen reis merkte ik nog niks van moeheid. Net als altijd zat ik gewoon vol met blijheid. Dan zou je alles mogen proberen, maar ik ga er gewoon niks van merken. Alleen de terug weg kreeg ik wel die spreekwoordelijke klap. Mijn ogen en lichaam voelde steeds zwaarder aan. Mijn hoofd probeerde ik te ondersteunen met mijn handen, maar die vielen gewoon steeds weer weg. Normaal zou ik het echt nooit doen, maar ik besloot toch maar eens een tukkie te doen. Zodra ik mijn reis had overleefd ben ik ook gelijk weer gaan slapen.

Zoals wel vaker aan gegeven slaap ik per nacht meestal 4 a 5 uurtjes. Met een beetje geluk red ik de 6 uurtjes nog net. Dit heb ik altijd al gehad en gelukkig kan ik hier ook gewoon normaal mee leven. Mede hierdoor kan ik ook zo vaak bloggen en al mijn taken afkrijgen. Alleen de afgelopen tijd voelde ik al iets opkomen. Mijn wekker ging elke keer weer stipt om 6:30, maar ik kwam er pas een uur later uitgerold. Ik blijf echt nooit langer liggen. Hierdoor zag ik al aan mijn lichaam dat het leeg begon te raken. Een gewaarschuwde mens telt voor twee zeggen we dan maar.

Normaal hou ik er van om eigenwijs mijn eigending te volgen. Dit keer was het toch echt tijd om naar iemand anders te luisteren, namelijk mijn lichaam. Elke avond lag ik lekker vroeg in mijn bedje te relaxen en ging ik op tijd naar bed. Het wekend heb ik echt heel relaxt aan gepakt. Ik ben er gewoon even op uit geweest met mijn moeder en mijn zus. Daarna ging ik gelijk weer op bed liggen. Zondag had ik echter wel een afspraak staan. Ik had namelijk mijn eerste casting fotoshoot. Iets waar ik eigenlijk helemaal niet van hou, maar ik had echt foto’s nodig. Wie weet kan ik er weer leuke opdrachten door krijgen. Achteraf vond ik het heel gek, maar toch best leuk. Over twee weken krijg ik de foto’s terug, dus dan volgen de foto’s en het verhaal wel vanzelf.

Door mijn school verandering had ik vandaag (maandag) nog een dagje extra vrij. Nou je raad het al. Ik heb heerlijk gerelaxt. Een beetje in mijn bed liggen te stinken en spelletjes op mijn telefoon gespeeld. Dit zou ik normaal echt nooit vol houden, maar het was dit keer wel echt heel lekker. Wel ben ik heel blij dat ik eindelijk weer de energie had om te schrijven. Elke keer wilde ik zo graag iets schrijven. Mijn hoofd zit namelijk wel nog vol met blog ideeën. Ik zie om mij heen veel hulp kreten, maar die heb ik gelukkig niet. Natuurlijk kan je nu denken dat ik gewoon even hulp aan een mede blogger had moeten vragen, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten wie. Ja, ik bezoek soms een andere blog, maar tot nu toe ben ik mij nog niet echt ergens tegen gekomen. Er is echt maar één blogster die ik toe zo vertrouwen, maar die heeft het zelf ook druk zat, dus dat was geen optie. Bovendien heet mijn site niet voor niks fabiangijze.

Normaal zeg ik niet zo snel sorry, maar bij deze toch mijn excuses. Misschien had ik wel even mogen vermelde dat ik even onder ging duiken. Reclame maken was gewoon al te veel, dus ik vond het zonde om dingen online te zetten. Hopelijk hoef ik niet nog eens een weekje offline, maar mocht het toch nog eens voor gaan komen dan zal ik het zeker even laten weten. Als het goed is heb ik in Boekarest gewoon internet, dus daar neem ik mijn blog zeker mee naar toe. De Gran Canaria blog posten vond ik echt heel leuk om te schrijven, dus zo gaan ze er denk ik weer een beetje uit zien. Vond het trouwens echt leuk om te zien dat mijn blog posten wel werden gemist. Ik kreeg privé berichten en ik zag dat er een hoop mensen even kwamen kijken.

Denk dat deze blog post weer tot zijn einde is gekomen, dus bij deze. I am back 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

 

2 gedachten over “Volgens mij heb ik iets uit te leggen

  1. Even een pauze is helemaal niet erg! Je gezondheid is het belangrijkste. Misschien dat je soms wat vaker de knop op pauze moet zetten om goed naar je lichaam te luisteren. Ik snap dat je volledig voor je droom wil gaan maar je moet wel op jezelf passen en geen burn out krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.