de nieuwe blog hoop ik morgen te kunnen maken en dan voor vrijdag ochtend om 8 uur online te kunnen gooien. Waarom er nu al weer een week niks online is gekomen komt omdat ik vorige week  2.5  dagen achter mijn computer heb moet zitten om hem te maken, want er zat een virus in. Hier door moest heel mijn computer terug naar fabriekstand. Vanaf deze dinsdag ben ik bezig met  zomeronderneming. De dagen zijn erg lang en moet veel informatie verwerken. Dit kost mij meer moeite door me dyslexie en krijg hier door veel inspanning en hoofdpijn. Hierdoor word ik erg moe, dus dan snap je dat ik geen zit en puf heb om nog iets te schrijven. Morgen is de laatste leer dag, dus ik hoop dat ik dan weer kan gaan bloggen.

bedankt voor het begrip

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.