Coolblue is één van de twee zaken waar ik nu reclame van laat zien. Waarom ik heb gekozen voor Coolblue . Dit leg ik in deze nieuwe blog post uit.

Met deze reclame blok ben ik het meeste dankbaar voor en trots. Dit komt, omdat naar mijn mening Coolblue de leukste en beste webwinkel vind en ja dit vinden veel meer mensen want ze zijn uitgeroepen tot beste webwinkel van 2015 met een klanten beoordeling van een 9.1.

Als ik iets ga kopen dan kijk ik altijd eerst of ze het bij Coolblue hebben en ik heb er al veel gekocht. Ik heb het net na gerekend en ik heb er al €1.621,93 uitgegeven. Ik ben een super te vrede klant van Coolblue. De service is top, ze hebben echte winkels en bovendien de medewerkers hebben super veel humor. Elke reclame moet ik weer lachen. Ze hebben naar mijn mening ook de prijs voor beste media verdiend.

Grootste voordelen vind ik dat ze echt haast alles hebben. Ze hebben 300 verschillende webwinkels met super veel spullen. Hierdoor hoef je niet veel te zoeken naar verschillende winkels. Ook komt Coolblue meestal het goedkoopste uit. De laatste grote voordeel ben ik misschien wel het blijste mee. Ze bezorgen de volgende dag als je besteld voor 23:59 ook als je zaterdag besteld krijg je het op Zondag thuis bezorgd.

Ze zoeken veel contact met de besteller en geven waardering aan hun klanten. Voorbeelden hiervan zijn: de doos met grapjes, het filmpje nadat je bestelling heb geplaats en de sneller reacties op berichtjes

Er is naar mijn mening hebben ze maar één min punt en dat is dat ze weinig games hebben veder heb  ik geen commentaar. Op stip nummer 1 winkel en ben blij dat ik hun reclame mag tonen op mijn site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.