Vaak zijn mijn blog posten erg serieus en voor sommige best zwaar om te lezen. Als ik zo om mij heen kijk zie ik soms de gekste en nutteloze blogpost. Vandaar besloot ik daarom ook eens gek te toen. Mij leek het me eens leuk om gewoon eens een blog post voor de grap te schrijven. Lees deze blog post dan ook lekker met een hele grote knipoog en neem hem niet al te serieus of misschien toch wel 😉 Veel lees plezier

Gek genoeg moet ik mijn vader ergens voor bedanken. Mede door zijn gedraag ben ik vooral opgegroeid met mijn moeder en mijn zus. Hierdoor is mijn opvoeding vrouwelijker geweest dan bij de meeste mensen. Hierdoor heb ik erg veel respect voor vrouwen gekregen. Dat is natuurlijk al een plus puntje, maar ik heb ook heel veel andere dingen geleerd. Zo vind ik het bijvoorbeeld  totaal niet erg om te strijken en te koken. Sterker nog ik vind het met een muziek je er bij juist leuk om te doen. Als ik zo om mij heen kijk vinden de meeste mannen dit maar niks om te doen. Dat moeten vrouwen doen. Ik hoop later juist te mogen koken. De vrouw hoef dat toch niet altijd te doen. Een gevarieerd gezin is toch veel leuker. Weer even iets anders.

Eerlijk is eerlijk, maar vrouwen kunnen soms nogal een beschrijving hebben. Soms weet ik het nog niet helemaal, maar meestal begrijp ik ze wel. Hoe fijn zal het eens voor jou zijn dat een man je ook echt begrijp. Zo ben ik gelukkig nog nooit ongesteld geweest, maar weet er wel van alles van en wat er tegen help. Bijna alle mannen gaan mee zeuren, maar ik zou juist eerder er voor willen zorgen dat de ergernis minder groot word. Die repen chocolade haal ik wel even bij de supermarkt hoor. Natuurlijk lag er al een voorraadje voor je klaar, maar het is nooit genoeg hè.

Misschien heb je wel eens gelezen of gehoord dat ik niet drink. In de praktijk zijn vaak de vrouwen de bob. Zou jij later nou wel op feestjes willen drinken en af en toe lekker los kunnen gaan. Nou, hier is je bob. We hoeven er nooit over te discussiëren, want ik drink toch niet. Nou kan je natuurlijk denken, maar dan ben je helemaal niet gezellig. Dan moet jij eens opletten 😉

De meeste kijkers van GTST zijn vaak toch vrouwelijk. Dankzij, de verslaving van mijn moeder en zus kijk ik al sinds mijn vijfde. Bovendien heb ik er nu al twee keer mogen figureren. Dit ben ik zeker van plan om vaker te doen. Wie weet leer ik wel een paar mensen op de set kennen of misschien mag ik er ooit zelf wel in spelen. Raad dan eens wie er aan handtekening kan komen of een foto. Nu ik het net over figureren heb schiet mijn in eens nog iets te binnen. Later hoop ik acteer of tv werk te doen. Heb jij toevallig niet gedroomd om ook ooit eens op die rode loper te mogen lopen tussen alle BN’ers. Mijn doel is toch echt om daar ooit te mogen lopen. Drie keer raden wie ik dan mee neemt.

Regelmatig heb ik hele mooie gesprekken met vrienden en met mensen die via mijn blog terecht komen. Hierdoor kan ik mij heel goed verplaatsen in iemand anders. Als iemand ergens mee zit, hoop ik echt altijd dat die gene het gewoon aangeef. Ik ben daar echt heel makkelijk in. Als ik er iets aan kan doen of aan veranderen dan probeer ik dat echt altijd. Vind een ander helpen een geweldig gevoel geven. Ben blij dat ik dat ook echt kan. In een relatie vind ik dit ook echt heel belangrijk. Als één iemand er even door heen zit moet je er voor elkaar zijn. Soms kan een knuffel al genoeg zeggen. Zolang je elkaar altijd steun en lief voor elkaar ben geloof ik er 100% in.

Bovendien ben ik ook nog eens heel trouw aan mijn vriendin. Ik heb echt een hekel aan vreemd gaan en ik zou het ook echt niet kunnen. Dit is natuurlijk al een voordeel, maar ik zou ook nooit zo snel iemand dumpen. Tot nu toe heb ik nog nooit iemand gedumpt. In mijn laatste relatie heb ik zelf een paar maanden geweten dat ze het uit wilde maken, maar ondanks ze zo lelijk aan het doen was heb ik het nooit uitgemaakt. Waarom zou ik iemand willen dumpen. Zie het nut niet van zo veel mogelijk vriendinnen en/of bed partners te hebben.

Nu zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen, maar misschien is het juist veel leuker om daar zelf achter te komen 😉 Wel ben ik zo eerlijk om te weten dat alles met goede kanten ook slechten kanten heeft. Ik ga even kijken wat deze blog teweeg breng en dan maak ik misschien nog wel een blog post waarin ik vertel waarom je niet wil dat ik je vriendje word. Lijk mij ook wel eens leuk om te schrijven.

Graag tot ziens 🙂

Fabian van der Gijze

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

 

3 gedachten over “Waarom ik de ideale partner ben ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.