Als ik mijn verhaal aan iemand verteld doe ik dat vaak met een glimlach. Vaak staan mensen hier echt van te kijken. Dat snap ik heel goed. Voor mij is het gek genoeg gaan wennen. Je weet wat ze zeggen hé. Alles went behalve een vent. Nou, in dit geval klopt dat helemaal. Voor mij is het niks nieuws dat mijn leven nou en maal anders loop dan die van andere. Tegenwoordig kan ik er soms juist blij mee zijn, want het levert echt heel veel mooie dingen op.

Neem als grote voorbeeld mijn blog. Zonder mijn verleden had ik dit nooit kunnen typen. Nu zou ik niet meer weten hoe het is om geen blog te hebben. Het is gewoon een deel van mij geworden. Misschien zou ik iets meer slaap hebben, maar dat neem ik graag voor lief ;). Het voelt echt heel goed dat jouw verhaal mensen kan helpen. Het blijft bijzonder als iemand mij een verhaal toe vertrouwd. Iemand durft zich bloot te geven aan mij, door mijn ervaringen van vroeger.

Ook merk ik dat ik veel meer waarden hecht aan mijn doelen. Als ik iets graag wil of ergens voor sta. Dan leef ik daar ook echt naar. Nee, het leven is niet te kort, maar je moet wel genieten van de momenten. Ik word zo blij als iets lukt. Ondanks ik mij totaal niet lekker voel, wil je niet weten hoe goed ik mij voel. Het is een enorme boost, waardoor ik alles aan kan. Misschien had ik het ook wel gedaan zonder mijn ervaringen, maar iets zeg mij dat dat niet het geval zou zijn geweest.

Mijn verhaal kan ik ook heel goed stoppen in mijn doen en laten. Dit gaat binnen kort van pas komen. Door dat ik dit allemaal mee heb gemaakt, heb ik wel een verhaal. Ik ben niet zomaar iemand. Nee, ik ben Fabian van der Gijze en dit is mijn verhaal. Als je kijk naar de mensen die ergens zijn gekomen, hebben ze vaak iets gemeenst. Ze hebben een achtergrond verhaal, maar lieten hun niet tegen houden. Hopelijk zal dit bij mij het zelfde werken. Later hoop ik terug te kunnen kijken met een hele grote glimlach. F*ck de mensen dan die het eerst niet wilde zien. Nou willen ze in eens alles van je weten. Mooi niet hé 😉

Ook ben ik heel blij met de mensen om mij heen. Sommige hebben mij hele mooie eigenschappen en kanten van hun laten zien. Op mijn beurt help ik weer mensen in mijn omgeving. Zo is het cirkeltje weer rond. Ik heb liever dat ik samen wakker lig met een goed gesprek, dan dat we beide wakker liggen en hij of zij alleen ligt te piekeren. Ik ben toch nog wel wakker. Laat mij dan maar die luisterende oor zijn of de gene die je in slaap praat. Dat doe ik echt heel graag. Zo bouw je de mooiste en de sterkste relaties op.

Qua liefde gaat het denk ik ook zijn vruchten plukken. Door alles ben ik een gevoelig persoon geworden. Als ik een partner heb ga ik er volledig voor en zal er altijd zijn. Ik vind dat echt heel belangrijk in een relatie. Diep van binnen geloof ik ook echt dat dit één van de belangrijkste ding gaat worden in mijn relatie. Je kan wel een hele stoere kerel hebben die alles weg moment, maar wat heb je daar nou aan. Ja, misschien komt het beter over bij je vrienden groep, maar wil je dat of zelf gelukkig zijn. Persoonlijk kies ik voor de laatste keuze. Geef mij maar een liefde volle persoon. Dat vind ik de mooiste mensen.

Natuurlijk zijn er af en toe diepte punten. Je mag van mij weten dat ik die een paar weken terug ook weer eens had. Toch heb ik mij er gelukkig weer overheen kunnen tillen. Wat heb ik er aan om teleur gesteld te zijn. Geef mij maar liever dat vrolijke en drukke mannetje de mensen blij kan maken. Dan voel ik mij toch een stuk beter.

Wees gewoon blij met je leven. Open je ogen en kijk ook eens naar de mooie dingen. Het neemt niet alleen nare dingen met zich mee. Echt elke gebeurtenis neemt ook mooie dingen met zich mee. Ook al is het bijvoorbeeld iemands dood of een andere erge gebeurtenis. Je ziet dan pas echt wie iedereen is. Geloof mij maar. Ik spreek uit ervaring 😉

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.