Vandaag zou eigenlijk een hele leuk blog post online komen. Laats heb ik namelijk een hele leuk castingdag gehad. Vandaag 16 juni zou de uitslag naar mij worden gemaild. Hierna zou ik gelijk mijn blog post online gooien. Zoals je kan zien is dat niet gebeurd, maar gelukkig kwam er wel heel goed nieuws. Als je een vaste lezer ben van mijn blog is dat misschien alleen iets minder goed nieuws.

https://www.instagram.com/p/BUUehhoh8So/?taken-by=fabiangijze

Oké laat ik maar eerst even bij het programma beginnen. Ik werd niet gemaild, maar ze belde mij speciaal op. Mijn casting vragen en gesprek ging namelijk echt heel rap. Dit gaf mij gelijk een goed gevoel en dat is dus ook zo gebleken. Ik vond dat persoonlijk erg leuk om te zien en te voelen. Ik kreeg heel goed nieuws te horen.  In overleg met één van de belangrijke mensen achter het programma, breng ik nog even niks naar buiten. Ik kan er helaas dus nog niks over naar buiten brengen. Ik kan alleen mededelen dat er van 10 tot 15 juli sowieso niks online komt door mij en ook niet door iemand anders. Ik moet namelijk alles in leveren en ik ben deze dagen ook helemaal niet thuis. Ik slaap dan op de opname plek. Laten we het houden op een soort van opsluiting zonder enige contact naar buiten. In mijn ogen echt ontzettend leuk en waarschijnlijk leerzaam. Nou heet mijn site niet voor niks fabiangijze, dus ik laat ook niemand anders iets bloggen op mijn site. Dat zou waarschijnlijk niet over iets rondom mij gaan en bovendien ken ik niet zo veel mensen die zo persoonlijk bloggen.

Nou kan je in de titel al zien dat het over een maand radio stilte gaat. 17 juli vlieg ik namelijk richting Thailand. Een reis waar ik al meer dan een jaar naar uit kijk. Ook al heb ik het pas laatst geboekt. Ik schreeuwde gewoon elke keer weer dat ik deze zomer daar heen zal gaan. Gelukkig is dat ook echt gelukt. Ik ben na dat programma dus maar zo’n 2 dagen thuis. Nou heb ik hier nog nooit echt een lange vakantie genomen. Alleen met het tijd verschil en de groepsreis is bloggen gewoon geen doen. De vakantie blog posten die je gewend bent, komen dus niet direct online. Uiteraard ga ik er wel over bloggen, dus die zullen in Augustus van zelf geüpload worden.

Ik vind het stiekem echt heel vervelend om een maand mijn site plat te leggen, maar aan de andere kant is het ook wel even rustig voor mij. Een kleine week knallen met opnames en 22 dagen genieten in het prachtige land Thailand. Dat gaat gewoon even voor. Ik kan ook gewoon niet maken om de groep steeds op mij te laten wachten of half slaperig elke dag rond te lopen. Ik ben daar alleen en ik wil wel een beetje een goede indruk maken. Uiteraard zal ik in Thailand wel gewoon gebruik maken van mijn sociale media, dus als je het leuk lijkt, kan je daar alles nog een beetje mee krijgen.

Zodra ik iets naar buiten kan gooien over het programma doe ik dat natuurlijk ook direct. Is voor het programma en voor mij ook alleen maar mooie publiciteit. Wie weet komen er wel meer mooie programma’s door. Ik zal in ieder geval wel contact opnemen met de plaatselijke krant en wie weet zie je mij ook wel in een grote krant of website voorbij komen. Dat is alleen zorg voor later.

Tot 10 juli ga ik in ieder geval mijn best doen om nog even te knallen qua blog posten. De maand juni gaat naar mijn mening in ieder geval erg goed. Qua statistieken, maar ook qua blog posten. Deze maand laat ik denk ik wel echt zien waar mijn blog om bekend staat. Daar ben ik erg blij mee. De persoonlijkheid was altijd wel aanwezig, maar was een beetje naar een andere kant gaan groeien. Dit hoop ik zeker weer vast te houden. Dat zal je van zelf wel gaan merken. Echter kan het wel eens gebeuren dat mijn blog posten te laat online komen. Dat natuurlijk omdat ik nu ook even voor mij moeder moet zorgen en misschien weer 40 uur ga werken. Laten we het hopen dat alles gewoon goed gaat.

Alvast sorry of geen dank voor de maand stilte. Het zal in ieder geval voor veel leuke dingen zorgen 🙂

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

7 gedachten over “Waarschijnlijk moet ik even een maandje offline

  1. Heel veel plezier met de opnames en je vakantie Fabian! Ik volg je als het goed is ook op instagram, dus ik zie daar wel de vakantieplaatjes voorbij komen!

  2. Echt super geweldig! Maar je wist al dat ik dat al vond 😉 Ga lekker genieten! En dat je even afwezig bent, maakt helemaal niets uit! We wachten geduldig op die toffe berichten van je ervaringen en avonturen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.