Nu ik al een paar video’s online heb gegooid en het echt serieus wil gaan oppakken. Heb ik toch maar eens een voorstel video gemaakt. Uiteraard kon het nog beter, maar het is voor mij ook allemaal nog maar een beetje proberen. De belangrijkste vraag wordt in ieder geval beantwoord. Wat ben ik nou precies van plan met mijn YouTube kanaal.

Met twee projecten ben ik al begonnen. Zo ben ik Seks en Drugs praat begonnen en Verledentijd. De namen verklappen het eigenlijk al. Bij de serie Seks en Drugs praat geef ik mijn volgers een stelling en met deze uitkomst geef ik later mijn mening. Ik vind namelijk zelf dat hier open over gesproken moet kunnen worden en ik vind het daarnaast ook nog eens heel erg interessant. Verledentijd is een serie wat eigenlijk hetzelfde is als het begin van mijn blog. Ik vertel hier in de verhalen wat ik vroeger mee heb gemaakt en wat mij heeft gevormd. Vooral de verhalen wat niet echt geschreven kan worden ga ik hierin behandelen. De eerste video is gelukkig ook enorm goed aangekomen.

Zo heb ik ook al opnames opgenomen voor koken met de voedselbank. Hierin kook ik met de producten die wij van de voedselbank hebben gekregen. Ik merk dat mensen het soms nog zien als iets heel vies en kijken er neerwaarts naar. Dit is in mijn ogen onterecht. Je krijgt vaak uitstekende producten en vaak juist heel duur vlees. Mensen vinden het te duur of het product is nog te onbekend. Dat komt dan weer bij ons terecht. Qua film en edit werk is dit wat meer dan normaal, dus daar ben ik nog even mee aan het stoeien.

Qua andere ideeën ligt er nog een reisprogramma op de planken en een sneaker serie te maken. Na al die jaren kan ik eindelijk sneakers kopen en dat ben ik dus ook fanatiek gaan doen. Hier praat ik ook met heel veel liefde over. Daar wil ik dus ook zeker nog iets mee gaan doen. Dat reizen spreekt voor zich. Ik doe het graag en ga altijd zomaar ineens alleen op reis. Hier komen mooie verhalen uit en ik leer er super veel van. Dit is perfect voor een leuke reis serie.

Dat is voor nu eigenlijk de planning. Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben, laat het mij dan zeker weten. Ik sta bijna overal wel open voor 🙂

Fabian van der Gijze
Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Wat ga ik in godsnaam doen op YouTube

  1. leuk gedaan Fabian je video en wat heb je leuke kleding !.succes met de 100 abonnees te halen maar dat gaat je ook vast weer lukken!..alle vetrouwen er in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.