Nou ben ik nooit zo heel erg van de voorspellingen. Ik gok daarentegen wel weer heel graag. Nu leek het mij wel eens leuk om het voor 2020 dus wel eens een voorspelling te doen. Tijdens het typen van de terugblik op 2019 was het dus eigenlijk de bedoeling dat ik al iets over 2020 zou gaan zeggen. Echter bleek die blog net iets langer te worden dan verwacht en zat al met veel te veel dingen van 2020 in mijn hoofd. Vandaar dit jaar dus gewoon lekker twee blogs. Over bepaalde dingen heb ik namelijk wel een bepaald beeld.

Hangt er liefde in de lucht?

Laten we voor 2020 eens een keertje met gevoel/liefde beginnen. In 2019 heb ik het niet zo heel veel over de liefde gehad. Dit was alleen wel het jaar waarin ik weer eens wat zelfverzekerder werd, ineens wat aandacht begon te krijgen en weer heel wat leuke mensen heb leren kennen. Uiteraard keek ik wel eens om mij heen, maar ik wist wel dat ik er dit jaar eigenlijk niet echt heel veel mee bezig wilde zijn. Het was gewoon halverwege echt te druk qua tijd en in mijn hoofd. Nou heb ik wel geleerd dat je eerst van je zelf moet houden en voor je zelf moet kunnen zorgen voordat je dat van/voor een ander kan doen. Ergens heb ik dus wel het gevoel dat dit in 2020 kan gaan veranderen. Ligt er alleen echt aan hoe ik mij voel en hoe mijn leven er uit gaat zien. Laat ik het zo zeggen ik ga er in ieder geval niet specifiek naar opzoek. Het gebeurt wanneer het gebeurt.

Creative bezig zijn

In 2019 was ik wat stiller dan eerst. Ik was minder actief online, maar offline was ik soms ook ver te zoeken. Het was een werk jaartje geworden, waarin ik mijn liefde voor creatief bezig zijn enorm aan het verliezen was. Ik had geen zin in dat domme online gedoe en ik had offline ook niet de tijd om iets te doen. Ik besloot wat minder actief bezig te zijn en wat meer tijd in mijn lichaam te besteden. Ik ben enorm veel km gaan lopen en ben wat creatiever in mijn hoofd gaan zitten. Na een tijdje besloot ik een andere baan te nemen en kon ik weer wat meer klussen buiten mijn fulltimebaan doen. Dit wil ik in 2020 zeker door gaan zetten. Meer filmklussen, meer acteer workshops/opleidingen, meer bezig zijn met muziek en ook mijn online liefde weer een beetje terugvinden. Gewoon nog steeds schijt hebben aan de meningen van andere en doen wat ik echt leuk vind. Uiteindelijk word je daar toch het gelukkigs van.

https://www.instagram.com/p/BvJtutdl91Y/
https://www.instagram.com/p/B3mhTHEFCH_/

Mijn dierbare om mij heen

In 2019 heb ik heel specifiek gekeken naar wie ik om mij heen had. Was daardoor misschien soms wat kort af en wat botter tegen andere. Alleen ik kan niet zo goed tegen het gevoel dat ik gebruikt word. Laat dat gevoel nou ook nog eens vaak kloppen. Je kan bijvoorbeeld wel heel lief en slijmerig tegen mij gaan doen in de hoop dat je een baan kan fixen. Alleen het is dan niet zo slim om eerst nog tegen mij te hebben gezegd dat je mij niet echt mag en achteraf dingen in een groepsapp over mij te zeggen. Dan maak ik je ook af als ik de kans krijg. Dat klink misschien wel hard alleen zo zit ik helaas nou eenmaal in elkaar. Ik ben in ieder geval heel dankbaar en gelukkig met de mensen die momenteel echt dicht bij mij staan. Daar doe ik alles voor en probeer ook zoveel mogelijk contact te houden. Soms is dat wel lastig, alleen doe wel meer mijn best dan eerst. Ik geniet ervan en probeer dat in 2020 zeker vast te houden. Ik word er rustig van en haal er ook veel energie uit.

https://www.instagram.com/p/B0veJfXlmJl/

Voor de rest hoop ik gewoon weer wat meer te kunnen gaan reizen en naar muziek events te gaan. Dat laatste moet met 3 concert tickets opzak in ieder geval wel goed moeten komen. Ik hoop in ieder geval op weer een mooi jaar, lekker druk en vol verassingen. We gaan het mee maken. Laat 2020 dus maar knallend beginnen!!

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.