Zo ver je misschien al heb  gelezen op mijn blog is mijn leven niet erg makkelijk verlopen. Van onderduiken tot smeken om hulp langs de snelweg in Frankrijk. Er was elk jaar wel weer iets. Dat is nu nog steeds het geval. Mijn leven is altijd wel zo geweest, maar kreeg het besef denk ik pas echt  toen ik 7 a 8 jaar oud was. Is niet altijd even makkelijk geweest, maar hoe kijk ik er op terug en wat vind ik van mij zelf. Hier wilde ik het vandaag eens over hebben in alweer de  11de mijn mening.

 

Als ik terug kijk naar mijn jeugd zie ik dat mijn moeder er echt alles h2015-09-02 17.28.04eeft aan gedaan om mijn kindertijd leuk te houden. Ze offerde zich zelf vaak op om dit voor elkaar te krijgen (soms ook te veel). Toch vind ik mij zelf veel minder leuk dan hoe ik nu ben. Pas de laatste paar jaar denk ik dat ik echt mij zelf ben geworden. Ik was hier erg naar opzoek toen ik in de eerste kwam. Voor andere is dit niet altijd even gezellig geweest of leuk. Ik werd erg stil en zat vaak boven. In deze tijd heb ik veel gegamed en muziek gemaakt. Dit heeft denk ik 2 a 3 jaar geduurd. Tot ik mij zelf helemaal zat was en besloot te veranderen.

 

Zoals ik hier al had beschreven besloot ik af te vallen. Naar mijn mening heb ik dit snel en goed voor elkaar gekregen. Ik verdiepte mij in deze tijd meer in het leven en in andere. Dit heb ik altijd al interessant gevonden, maar had mij er nooit echt mee bezig gehouden en al helemaal niet in verdiept. Wat vond ik nou eigenlijk van mijn eigen leven. Ik kan zeker zegen dat ik mijn leven leerzaam vind en aan de ene kant ook weer heel spannend. Blijf altijd scherp en bekijk het eerst even allemaal aan. Dat zijn van de dingen wat ik heb geleerd. In mijn leven moest je altijd over je schouder kijken voor gevaar en kijken hoe iemand is. Tenminste zo heb ik het ervaart.

 

Misschien klink het heel raar wat ik nu ga zeggen, maar ik hou wel van mijn leven. Zou ik hem anders willen zien. Nee, ik denk van niet. Ik vind mij zelf daar voor nu te sterk en veel leuker dan

vroeger. Ik help nu mensen die mij nodig hebben, ben veel meer IMG-20150831-WA0010meelevend, Ik luister naar mensen en weet welke mensen bij mij passen. Ik ben hier trots op. Eindelijk kan ik zeggen dit ben ik en respecteer dat maar. Mijn kalmte heb ik eindelijk gevonden. Dankzij alles heb ik ook een nieuwe grote hobby gevonden. Ik heb het
natuurlijk over bloggen. Dankzij mij blog kan ik mensen helpen, inspireren, laten denken, lachen en soms zelfs laten huilen. Dit is het gene wat ik altijd al heb willen bereiken.

 

Oke mijn leven is niet altijd zo makkelijk verlopen, maar ik ben er wel nog steeds. Een saai leventje zou niks meer voor mij zijn. Een 10955137_329619500560610_817276938_nuitdaging of spanning hoort gewoon bij mijn leven. Heb fantastische dingen mogen meemaken en mogen doen. Zelfs een interview dit jaar gehad over de scheiding van mijn ouders bij Paulspuberkookshow. Dit had ik nooit verwacht.
Ik ben echt super sterk geworden en oordeel niet meer over mensen. De mensen waar ik om geef die passen ook echt bij mij. De mensen waar ik echt alles tegen vertel zou ik voor het vuur voor gaan. Ik denk/ hoop dat hun mij nooit zouden verraden. Mensen hebben mij geholpen in moeilijke tijden. Dankzij hun heb ik in gezien dat het helpen van andere mensen het mooiste is wat er bestaat. Zelf weet ik donders goed wat het met hun doet als ze door hebben dat er iemand is die om hun geef en steun bied. Dit geeft mij op recht een heerlijk gevoel.

 

Mijn leven is niet makkelijk, maar het is mijn leven. Hier ben ik trots op en ben blij met wat ik nu al heb mogen bereiken en mogen20150920_141507 mee maken. Zou het voor geen goud willen ruilen of vergeten. Ben trots op mijn Familie, mijn vrienden en het belangrijkst trots op mij zelf, want ik sta hier mooi wel.

 

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin

Eén gedachte over “ Wat vind ik van mijn leven en van mij zelf? (mijn mening #11)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.