Om tv en filmklussen binnen te halen heb ik mij bijna overal ingeschreven. Hierdoor krijg ik gelukkig veel opdrachten aangeboden. Hierdoor mocht ik ook figureren en acteren bij de RTL 5 serie All in Kitchen. Misschien wist je het al, maar All in Kitchen is na de serie echt gestart als restaurant. Nou had ik mij opgegeven om er te mogen eten en raad eens, ik mag langs komen.

Nou doe ik dit soort dingen meestal alleen. Persoonlijk vind ik dat nooit zo heel erg. Zo leer je juist snel nieuwe  mensen kennen. Nou krijg ik regelmatig berichtjes van mensen met vragen. Hoe kom je nou aan dit soort dingen en kan ik niet een keertje mee. Nou ben ik opgevoed met het feit dat als het kan je altijd moet delen. Nou kan ik natuurlijk niet aanvoelen of mensen dit leuk lijk, aandurven en trek hebben, maar als je wil mag je van mij gezellig mee. Zelf weet ik niet of er mensen van RTL zijn, maar ik weet wel dat ze goed kunnen koken.

Waar en wanneer?

All in Kitchen bevind zich op Gaasterlandstraat 3-5 in Amsterdam. Ik ben uitgenodigd voor  de speciale RTL5 avond en dat vind plaats op 15-02-2017, dus aanstaande woensdag. We moeten er om 19.00 aanwezig zijn. Mocht je net als mij met het openbaar moeten dan is dat geen probleem. Het is vanaf station Station RAI, Amsterdam echt heel goed te lopen. Het restaurant kan je hier alvast bekijken.

Mocht je dus:

  • 15 februari tijd hebben
  • Van lekker eten houden
  • De set van All in Kitchen willen zien
  • Niet bang voor mij zijn
  • Het niet erg vinden om op een blog te komen
  • Een gezellige tafelgenoot zijn

Dan kan je mij hier of privé een berichtje sturen. Wie weet neem ik jou dan gezellig mee. Wees niet bang ik zie dit niet als date. Naar mijn mening kan je een etentje niet als een date zien, dus hier hoef je echt niet bang voor te zijn. Een etentje zou ik veel te makkelijk vinden.

Mocht niemand het aandurven of willen dan ga ik als nog, dus je kan het sowieso hier over ene tijdje terug lezen. Mocht je bang zijn dat je dan gaat balen dat je niks heb laten weten, stuur dan gewoon een berichtje. Ik echt niet en zo ver ik weet heb ik geen stafblad. Bovendien ben ik nogal makkelijk na te trekken, dus ik zou nog geen eens iets durven te doen 🙂

 

Misschien tot ziens bij All in Kitchen

 

Fabian van der Gijze

Ik ben te vinden via  Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.