Het is alweer even een tijd geleden dat ik een samenwerking aan ben gegaan met een bedrijf. Zoals je aan de titel kan zien werd het hier weer eens tijd voor. Ik kreeg namelijk van de week een berichtje van hangmatgigant. Ze werken om de zoveel tijd met een paar bloggers samen. Dit keer hebben ze mij dus ook benaderd. Zelf was ik gelijk heel enthousiast, maar twijfelde wel heel erg. Pasten dit wel bij mijn blog. Toen ik dit na ging vragen op mijn sociale media’s kwam ik er al snel achter dat mensen het graag wilde hebben. Waarom zou het ook eigenlijk niet bij mijn blog passen. Ik probeer altijd mensen te helpen en blij te maken. Natuurlijk pas dit er dan bij.

Wat kan je winnen?

Laat ik maar snel over gaan naar het gene waar de meeste voor zijn gekomen. Wat kan je winnen? Als je win mag je een Tropilex Hangmat of hangstoel uitkiezen naar keuze van deze pagina . Stiekem ben ik er wel een beetje jaloers op, maar goed ik wilde een lezer ook weer eens blij maken.

Wat moet je doen?

Dit laat ik een beetje aan jullie over. Volg  mijn op  Facebook en/of Twitter en deel daar deze blog post. Zet daar dan gelijk even bij welke je graag zou willen en waarom. Vertel echt waarom je hem zou willen winnen. Ik vind dit gewoon leuk om te lezen. Dit bepaald alleen niet of je win. Ik voor iedereens naam in op internet en met een beetje geluk kies hij jou uit. Extreem zielige teksten hebben dus geen zin. Ik snap heel goed dat je hem graag wil winnen, omdat alles de laatste tijden tegen zat. Soms zie ik alleen berichten bij giveaways voorbij komen die echt te ver gaan. Iedereen heeft wel een reden waarom die zou willen winnen, dus ik geef iedereen graag de zelfde kans.

Moeilijker wil ik het je niet maken. Hopelijk kan ik iemand er echt heel blij mee maken die het ook zeker heeft verdient. Je kan altijd hieronder voor de zekerheid laten weten dat je mee doet en waar je hem heb gedeeld. Het zelfde geld is er iets fout gegaan. Succes en mag de beste winnen. Vandaag is het trouwens 26 september. Over twee weken maak ik de winnaar of winnares bekend. Je kan dus tot uiterlijk  9 oktober mee doen. Ik maak de winnaar 10 oktober hier bekend, dus vergeet het niet 🙂

Nogmaals veel geluk en ik zie de berichten graag binnen komen

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

 

 

9 gedachten over “Win een hangmat of hangstoel van Tropilex (giveaway)

 1. Wat een leuke actie! En mooie spullen hebben ze ook!
  Ik zou denk ik voor een hang stoel gaan. Voordeel, de vorige bewoner van mijn huis had er één, dus het gat zit al in het plavond hahaa!

 2. Heerlijke winactie! Ookal zijn de warmste dagen van 2016 al voorbij, toch doe ik graag mee! Dan maar in m’n winterjas in de hangmat liggen 😉
  Ik heb het bericht gedeeld op Facebook!
  Liefs Naomi

 3. Ik doe graag mee, want ik vind het geweldig om te genieten in een hangmat
  Heerlijk languit met een mooi boek en de wereld om je heen eventjes vergeten
  Als ik win zou ik heel blij zijn met de Hangmat 2 persoons Tortuga Ocean, want dan kan ik ook nog eens gezellig met mijn man of kinderen knuffelen
  Ik deel via facebook

 4. Leuke actie fabian!!
  Ik ben echt een grote fan van hangmatten maar had nog nooit van een hangstoel gehoord. Deze zou heel goed bij mij in de tuin passen omdat een hangmat niet mogelijk is

 5. Super leuke winactie! Ik wil graag winnen omdat ik mezelf al heel relaxt zie liggen met een boekje, wijntje en een katje. En niet alleen ik, maar ook de mensen om me heen!

 6. Ik doe ook heel graag mee, leuk om weer geinspireerd te raken door een andere blogger. Een hangmat, heerlijk, lijkt me heerlijk voor in de zomer, maar wie weet kan ik `m ook nog in de herfst ophangen buiten lekker in de natuur, want ja, daar zijn nou eenmaal genoeg bomen toch? Ik woon dicht bij het bos en weet genoeg ongestoorde genietplekken, waar ik lekker kan liggen in de hangmat. Haha hoe gek zouden mensen me aankijken als ze me daar zien liggen. Joh, kom lekker uit die comfortzone en doe eens een beetje gek, geniet. Dat is toch het belangrijkste voor jezelf in het leven. Be different.

  GEDEELD en REACTIES geplaatst op je Facebook

 7. Wat een vrolijkerds zeg!!! Wij zijn bezig om de tuin aan te kleden.. wonen nog niet zo lang in ons huis en binnenkort wordt er een pergola geplaatst.. daar gaan we heerlijk druiven over laten groeien.. vakantiegevoel dus in eigen tuin! Mijn man had het idee al om een hangmat er onder te plaatsen.. even gesnuffeld op de site.. de Hangmat 1 persoons Margarita Cult
  dat is wel een hele mooie!! Ik doe graag mee wie weet kan ik manlief verrassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.