Door mijn vaders verslaving liep mijn jeugd net iets anders dan die van de gemiddelde persoon. Hierdoor werd ik snel volwassen. Met als top punt onderduiken voor mijn vader. Toen ik weer vrij uit kon bewegen en denken, merkte ik al snel op dat ik anders was dan andere kinderen van mijn leeftijd.

Ik dacht al heel veel na op een volwassen manier, wilde over bepaalde dingen mee praten en vond veel kinderdingen al snel saai. Ik was er te volwassen voor geworden. Toch mis ik het geluk en onbezorgdheid van een kind wel regelmatig.

Speciaal om dat gevoel terug te brengen ben ik GrassTalk begonnen. Een serie waar ik heel simpel in de natuur ga liggen. 1 camera op mij en de andere in de lucht. Benieuwd wat voor onderwerpen we allemaal kunnen gaan bespreken, maar voor de eerste keer: Worden we niet te snel volwassen?

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.