Persoonlijk ben ik groot fan van psychologie en het leren van andermans leven. Sinds 2014/15 ben ik zelf ook online te vinden met mijn persoonlijke verhalen in de hoop anderen te kunnen helpen. Zo vond ik nu het boek Jackpot, waarin Tamara Straatman haar levensverhaal vertelt. Een heftig verhaal, maar ook zo herkenbaar en leerzaam.

Door mijn dyslectisch koppie kan ik helaas mij niet altijd meer focussen op lezen. Eindelijk heb ik weer eens dankzij dit boek kunnen lezen. De korte hoofdstukken/levenservaringen zorgt ervoor dat je makkelijk een hoofdstuk kan lezen en de focus niet verliest.

Benieuwd? Koop dan zelf hier je exemplaar of de 21-daagse succes bundel met de code FABIAN: De actie is tot 31-12-21 geldig.

Je kan hier drukken om naar mijn kanaal te gaan, waar je kan abonneren

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.