Misschien heb je er wel eens iets over gelezen op mijn blog. Vorig jaar rond deze tijd heb ik een cursus gevolgd genaamd zomerondernemer. Als je deze blog posten heb gelezen weet je hoeveel plezier ik er van heb gehad. Bovendien heb ik er ook heel veel van geleerd. Ik was eerst van plan om een boodschappenservice te starten, maar ik heb er toch voor gekozen om mijn investering in mijn blog te steken.

Tijdens de cursus van zomerondernemer leer je alles van het ondernemen. Eerst leer je alles over het vak en daarna ga je naar bedrijven toe. Helaas kon ik zelf niet naar alle bedrijven. Ik heb er echt heel veel van geleerd. Het mooiste en het vreemdste is aan de cursus dat jij juist geld krijgt en alles gewoon gratis is.

Je houd er ook heel veel connecties aan over. Door dat je veel tijd door brengt met de andere deelnemers. Bouw je echt een band op met elkaar. Hier kan je later soms nog iets aan hebben. Één van de andere deelnemers helpt mij bijvoorbeeld soms met mijn blog. Dankzij hem heb ik ook mijn eigen site. Af en toe helpt hij mij nu op de achtergrond met dingen waar ik echt geen verstand van heb.

Dit jaar is het er gewoon weer. Zelf had ik mij aangemeld bij zomerondernemer Drechtsteden. Laatst kreeg ik te horen dat ze in Drechtsteden nog mensen zoeken voor dit jaar. Waarschijnlijk zoeken  bij de andere plekken ook nog een paar mensen. De eerste Trainingsdag van zomerondernemer Drechtsteden vind plaats op 12 juli.

Voor dit jaar hebben wij als oud deelnemers  ook een promo filmpje gemaakt. Naar mijn mening hadden ze mijn stukje wat beter kunnen maken, maar voor de rest is het wel het kijken waard als je meer wil weten over zomerondernemer.

Als je nog niks te doen heb deze zomer en dit lijkt je wel. Wacht dan niet langer en geef je zeker op. Misschien ben je ook wel een blogger. Dit kan een groei beteken voor je blog en dankzij hun investering kan je ook nog eens een hoop geld steken in je blog.

Kijken kan nooit kwaad 🙂

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

 

2 gedachten over “Zomerondernemer 2016

  1. Ziet er best wel interessant uit! Jammer dat ik al ouder ben dan 22 jaar! En dat er hier in de buurt (Leeuwarden) niet een locatie is.
    Misschien niks voor mij, maar wel goed dat je deze deelt. Lijkt me zeker iets waar een ander wat aan zou kunnen hebben!

    1. Bij ons deden vorig jaar ook wat jongere en oudere mee. Als er nog plek is doen ze niet zo moeilijk. Bij Leeuwarden is inderdaad nog niks. Wel zijn ze druk met uitbreiden, dus wie weet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.